Tammikuun kuukausitiedote/Linnakankaan koulu

Hyvää alkanutta vuotta koteihin, oppilaille ja henkilökunnalle!

Koulutyö jatkuu kolmannessa jaksossa työjärjestyksen mukaisesti. Ohessa koottuna tammikuun ajankohtaisia asioita koulusta. Ryhmäkohtaisia tarkempia tiedotuksia antavat opettajat.   

JAKSONVAIHTOPÄIVÄ 30.1.

3.jakson jaksonvaihtopäivänä ti 30.1. oppilailla on koulua poikkeuksellisesti 1-6lk. klo 8.30-11.40 ja 7-9lk. klo 8.30-12.05.

Jaksonvaihtopäivän aiheemme on itsemyötätunto- ja myötätuntotaidot. 
Ne ovat:

Tutkimusten mukaan itsemyötätunto vähentää ahdistusta, masennusta, stressiä, perfektionismia, kehohäpeää ja epäonnistumisen pelkoa. Itsemyötätunto auttaa suhtautumaan itseen lempeämmin ja rakastavan ystävällisemmin. Itsemyötätunto lisää tyytyväisyyttä elämään, onnellisuutta, itsevarmuutta, optimismia sekä uteliaisuutta ja luovuutta. 

 

KASVUN- JA OPPIMISEN OHJAUSKESKUSTELUT

Kasvun ja oppimisen – keskustelut jatkuvat vanhempien kanssa. Luokanopettajat tiedottavat tarkemmin aikatauluista. 8-lk. oppilaiden huoltajien ja oppilaiden kanssa keskustelut käynnistyvät. Ne käydään tammi-maaliskuun aikana. Luokanohjaajat tiedottavat tarkemmin koteja.  

 

SEISKALUOKAN OPPILAIDEN VALINNAISAINEVALINNAT

Tammikuun aikana seiskaluokan oppilaat tekevät tulevalle lukuvuodelle valinnaisainevalinnat. Asiasta tiedottaa tarkemmin oppilaanohjaajat.

 

LUKUVUODEN 2024-2025 TYÖAJAT KEMPELEEN KOULUISSA

Syyslukukausi 7.8.–20.12.2024 

 
Kevätlukukausi 7.1.–31.5.2025 

 

KOULUKOUTSI ALOITTAA JA 7-9LK. OPPILAIDEN TERVEYDENHOITAJAN MUUTOS

Olemme saaneet jatkoaikaa Koulukoutsi -hankkeelle kevätlukukaudeksi 2024 sekä lukuvuodelle 2024-25. Kirkonkylän koulunkäyntiohjaaja Sanna Kautto aloittaa hankkeen rahoittamana kunnallisena koulukoutsina tammikuussa. Sannan kohderyhmää ovat oppilaat 6.-9.lk:lla.  Linnakankaalla hänen kohderyhmänään tänä keväänä ovat erityisesti 8.lk:n oppilaat. 

Sanna aloittaa Linnakankaalla heti viikolla 2 ja on tutustumassa taloon ja oppilaisiin koko viikon. Jatkossa hän tulee olemaan torstai-ja perjantai-päivät koululla.

Hankkeen tavoitteena on tukea oppilaiden koulunkäyntikykyä ja hyvinvointia. Koulukoutsi voi tehdä töitä sekä ryhmien että osittain myös yksittäisten oppilaiden kanssa. 

Terveydenhoitaja Minna Huusarin sijaisena on aloittanut vuodenvaihteen jälkeen Laura Karvinen. Lauran yhteystiedot ovat [email protected] ja puh. 050-463 6329.

 

TAPAHTUMIA TAMMIKUUSSA

VKO 2

7-9lk.uintiviikko

 

VKO 3

 

VKO 4

 

VKO 5

 

Vuoden alun terveisin,

LINNAKANKAAN KOULUN VÄKI